Glæden ved sund livsstil for hunde, katte & heste.

Del glæden ved sund livsstil med din hund

Husse's foder til hunde er udviklet af professionelle mennesker og sammensat med naturlige kvalitetsingredienser. Foderet pakkes og produceres på moderne, kvalitetskontrollerende faciliteter. En kvalitetsgaranti for vores produkter og processer er antallet af Husse's loyale og tilfredse medlemmer rundt omkring i verden. Udover det, har vi selvfølgelig produktblade som giver dig et indblik i sammensætning, analytiske bestanddele, tilsætningsstoffer med næringsmæssig værdi, metaboliseret energi, optagelighed og generel information om produktet. Vores processer overvåges, testes og kontrolleres tæt. Vi sammensætter kvalitetsfoder med omtanke for naturen og specifikke individuelle behov. Vores team af dyrlæger og ernærings eksperter undersøger kontinuerligt sammensætningen af vores foder for altid at sikre høj kvalitet til alle hunde.

14 vare(r)

pr. side

Liste Tabel

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Opus Ocean Sample

  Opus Ocean

  Husse's 100% korn- & glutenfri fuldfoder med laks til alle voksne, aktive hunde. Opus Ocean er sammensat med laks som eneste kilde til kød og animalsk protein som gør det letfordøjeligt og giver ekstra pleje til hud og pels.

  10,00 kr
 2. Lamm & Ris

  Lamm & Ris

  Lamm & Ris er et fuldfoder med lam og laks til alle voksne hunde med sensitivt fordøjelsessystem eller tendens til allergi.
  10,00 kr
 3. Lax & Ris

  Lax & Ris

  Letfordøjelig fuldfoder med laks til hunde med sart hud eller sensitivt fordøjelsessystem. Lax & Ris er monoprotein, dvs. indeholder kun laks som animalsk proteinkilde.
  10,00 kr
 4. Lamm & Ris Giant

  Lamm & Ris Giant

  Fuldfoder med lam og laks til store hunde med sensitivt fordøjelsessystem eller allergi.
  10,00 kr
 5. Light Sensitiv: 150 gr. - Udsolgt

  Light Sensitiv: 150 gr. - Udsolgt

  Specielt sammensat lightfoder med kylling til mindre aktive hunde med sensitivt fordøjelsessystem. Light Sensitiv er også velegnet til hunde med diabetes.

14 vare(r)

pr. side

Liste Tabel

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Scroll