Gratis levering lige til døren af hunde- og kattefoder

Gratis levering lige til døren af hunde- og kattefoder

Vi hos Husse ønsker at give vores kunder den bedst mulige service og tilbyder gratis levering lige til døren af din ordre på hunde- og kattefoder – så bliver det ikke nemmere. Når vi gør det nemt for dig som kunde og dyreejer at modtage dit hunde- og kattefoder derhjemme, nemt og uden problemer, slipper du for selv at slæbe de tunge poser med foder hjem og kan i stedet bruge tiden på at hygge dig med din hund eller kat.
At finde det rigtige hundefoder på nettet er dog ikke altid helt let – og det samme gælder kattemaden. Men nu har vi gjort det nemmere for dig – at købe hundefoder online er ikke længere et problem, når du handler hos Husse! Du kan også købe kattefoder hos os til gode priser – og i en rigtig god kvalitet.

Husse tilbyder gratis levering lige til døren, når du køber dit hunde- eller kattefoder hos os, forudsat at du bestiller for mere end DKK 300. På ordrer mindre end DKK 300 tillægges et leveringsgebyr på blot DKK 50.

Det har aldrig været nemmere at købe hunde- og kattefoder på nettet – kvaliteten er høj og sikrer en sundere livsstil hos din firbenede ven. Husse har alt, hvad din hund eller kat har brug for, og vi har gjort livet lettere for mange dyreejere over hele verden.

Husk også at bestille tilbehør til dit kæledyr, så sørger vi selvfølgelig for, at produkterne leveres gratis lige til døren.

Husse tilbyder gratis levering lige til døren på alle ordrer på DKK 300 kroner eller mere.

Gratis levering af hundefoder lige til døren

Det er ikke kun os mennesker, der skal tænke over, hvad vi spiser, for at holde os sunde og have det godt: Vores hunde har også brug for det rigtige foder. Men hunde tænker ikke over sundhedsproblemer, de spiser gerne alt, hvad de kan lide. Og det betyder selvfølgelig, at ansvaret for hundens velbefindende ligger hos ejeren. Hvis hunden selv kunne bestemme, hvad den ville spise, ville den sandsynligvis ret hurtigt være meget overvægtig og komme til at lide af forskellige fedmerelaterede sygdomme.

Og det kan være svært at vide, hvilket hundefoder der er det rigtige til din hund. Der er mange forskellige faktorer at tage hensyn til, fx hundens alder, dens race, mulige allergier, sygdomme og maveproblemer og ikke mindst hundens aktivitetsniveau. Og selvfølgelig skal maden også smage godt, så hunden har lyst til at spise det hver dag. Nogle hunde foretrækker blødt foder frem for de noget hårdere slags. Hvis du er usikker på, hvilken slags foder din hund vil kunne lide, kan du bestille en gratis prøve, inden du bestiller en hel sæk – så du er sikker på at købe Fidos livret! Du kan også sende en besked til en af vores fodereksperter, som kan hjælpe dig med tips og råd til, hvad du skal vælge til din hund.

Her hos Husse finder du et bredt sortiment af forskellige typer af hundefoder tilpasset din hund – alt fra glutenfrit foder til specielt udviklet foder til kastrerede hunde. Hvis du køber for mere end DKK 300, får du dit kvalitetshundefoder gratis leveret lige til døren. Store sække er ofte meget tunge at bære hjem, og det undgår du, når du bestiller hos os. Det er nemt at handle hos Husse, og det har aldrig været nemmere at købe hundefoder. Klik på det hundefoder, din hund vil have, og få det leveret lige til døren – så får du mere kvalitetstid, som du kan bruge sammen med din hund.

Gratis levering af kattefoder lige til døren

Vi vil gerne gøre din hverdag lidt nemmere ved at tilbyde at levere dit kattefoder lige til døren. Vi ved godt, hvilket puslespil en hverdag nogle gange kan være, og at man så nemt kommer til at glemme noget. Vi har alle meget at tænke på, og at huske at få indkøbslisten med har måske ikke altid den højeste prioritet blandt alt det andet, vi også skal huske.

Er det først, når du kommer hjem med armene fulde af indkøb, og din lille katteven ser uskyldigt op på dig, at du kommer i tanke om, at du har glemt at købe kattemad? Det er så her, vores tilbud til dig er sin vægt værd i guld. Du kan vælge mellem en lang række forskellig kattefoder, både vådt og tørt. Vi har også godbidder og andre ting, som leveres direkte til dig og din kat.

Hvis du har brug for hjælp til at finde det rigtige foder til din kat, vil vi altid gerne hjælpe. Ligesom mennesker er alle katte forskellige og har behov for forskellige slags foder. Nogle katte kan have mere sarte maver end andre og måske have sygdomme, der gør det uhensigtsmæssigt, at de spiser almindelig kattefoder. Vi har et stort sortiment og noget til alle katte.

Og det allerbedste er måske, at vi har gratis levering af dit kattefoder lige til døren. Vi sørger også for, at den leveres til tiden og ved personlig levering. Det er vigtigt for os, at vi giver dig og din firbenede ven en god service, når du skal bruge den. Med levering lige til døren behøver du ikke slæbe tungt kattefoder med hjem.

Så hvis du skal holde dig gode venner med din kat – selvom du glemte at købe mad til den – står vi klar med hurtig levering, et bredt sortiment af kattefoder og personlig service. Du kan også bestille gratis prøver hos os, så du kan finde ud af, hvad din kat bedst kan lide.

Scroll