Flora Stimule

Flora Stimule

Prebiotika er fødevarekomponenter som har en positiv indflydelse på tarmfloraen. Der er mange bakterier til stede i tarmkanalen, og disse kaldes under fællesbetegnelsen 'tarmfloraen". Disse bakterier kan være gavnlige og sundhedsfremmende bakterier, eller sygdomsfremkaldende bakterier.

Prebiotika er kulhydrater som ikke er fordøjet af hunden eller katten, og disse prebiotika ankommer ufordøjet i tarmene, hvor bakterieandelen i tarmen påvirkes.

Nogle prebiotika såsom FOS (frugto-oligosakkarider) fungerer som en fødekilde for de gode bakterier (lactobacils og bifido bakterier), mens de ikke kan bruges af de sygdomsfremkaldende bakterier. Ved at tilføje FOS til foderet, stimuleres de gode bakterier, mens de dårlige bakterier bekæmpes.

9 vare(r)

pr. side

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 1. Hvalp Plus

  Uden hvedegluten og tilsat psyllium som er optimal for hvalpens fordojelse.
  289,00 kr
 2. Optimal Light

  Fuldfoder til hunde som har tendens til at tage på i vægt eller har brug for at tabe sig. Optimal Light er også velegnet til hunde med diabetes.
  279,00 kr
 3. OCEAN CARE MINI

  Super premium foder baseret på laks og ris, fremstillet af letfordøjelige ingredienser
  369,00 kr
 4. Hvalp Mini

  Fuldfoder til hvalpe samt drægtige og diegivende tæver.
  129,00 kr
 5. Hvalp Maxi

  Hvalp Maxi er et hvalpefoder til store hunderacer, og byder på alle de ekstra næringsstoffer, vitaminer og mineraler hvalpe har behov for, mens de vokser.

  499,00 kr

9 vare(r)

pr. side

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
Scroll