Immune System+

Immune System+

Carotenoider er antioxidanter, og Husse super premium produkter indeholder høje niveauer af lutein og beta-caroten. Disse naturlige vegetabilske pigmenter har antioxidantisk aktivitet i cellekroppen. Udover dette, stimulerer carotenoider også immunforsvaret, og forskning viser, at carotenoider fremmer humoral immunitet og celle-medieret immunitet.

Humoral immunitet er det aspekt af immunitet, der er medieret af udskillelsen af antistoffer. Udskillelsen af antistoffer binder sig til antigener på overfladen af invaderende mikrober (såsom vira eller bakterier), som derefter destrueres. Humoral immunitet kaldes sådan, fordi det involverer stoffer som findes i kropsvæsker.

Udtrykkene antistof og immunoglobulin bruges ofte i flæng. De findes i blodet og vævsvæsker, såvel som i mange sekreter. Deres struktur er store Y-formede kugleformede proteiner. I pattedyr er der fem typer af antistof: IgA, IgD, IgE, IgG og IgM. Hver immunoglobulin klasse adskiller sig ved sine biologiske egenskaber og har udviklet sig til at beskæftige sig med forskellige antigener.

Antistoffer er syntetiseret og udskilles af plasmaceller, der er afledt af cellerne i B-lymfocytter (B-celle) i immunsystemet.

Cell-medieret immunitet er en immunrespons, der ikke involverer antistoffer, men snarere indebærer aktivering af hvide blodlegemers makrofager, naturlige dræberceller (NK), antigen-specifikke cytotoksiske T-lymfocytter, og frigivelsen af forskellige cytokiner som reaktion på et antigen.

7 vare(r)

pr. side

Tabel Liste

VALP MAXI

Hvalp Maxi

Hvalp Maxi er et hvalpefoder til store hunderacer, og byder på alle de eks...
689,00 kr
STERILISED MINI

STERILISED MINI

Complete feed for sterilised dogs of smaller breeds
119,20 kr
Super Premium Optimal

OPTIMAL med 56% kylling

Fuldfoder til mellemstore og store hunderacer
5000

Exclusive Sterilised

Specielt sammensat fuldfoder med kylling til kastrerede og steriliserede katte.
149,00 kr
5000

Hvalp Mini

Fuldfoder til hvalpe samt drægtige og diegivende tæver.
139,00 kr
5000

Exclusive Killing

Fuldfoder med kylling til alle killinger fra fravænning til 12 måneder. Husse Ka...
149,00 kr
Exclusive Digest

Exclusive Digest

Letfordøjeligt fuldfoder med lam og ris giver optimal balance og komplet ...
149,00 kr

7 vare(r)

pr. side

Tabel Liste

Scroll