En hund efter HUSSE!

12/06/2019
En hund efter HUSSE!

Og faktisk ikke bare én – men en hel flok af hunde, som er superglade for deres foder fra Husse. Husse leverer foder til Kennel Borgmosegaard på Djursland, og hundene – og ejer og opdrætter Rikke Borg – er alle meget tilfredse med foderet fra Husse.

- Mine hunde har aldrig spist op før – Landseeren er trods sin størrelse en småtspisende hund – men efter vi har skiftet fodermærke til Husse, så er madskålene altid slikket helt rene, fortæller Rikke fra Kennel Borgmosegaard.

Rikke Borg opdrætter Landseer, som er en af de allerstørste hunderacer i Danmark – og den foretrukne fodertype fra Husse er da også Opus Fram Der står altid 8-12 af de store, smukke, sort-hvide hunde klar, når Rikke hælder foder op. Og tit er der også hvalpe, som nyder godt af Husses Valp Maxi til hvalpe af de helt store racer, som sikrer, at de før alle de nødvendige næringsstoffer, som hvalpen har brug for, mens den vokser op.

Rikkes hunde er ikke kun kendt i lokalområdet på Djursland – hundene deltager ofte på udstillinger over det meste af Europa, hvor de ikke nøjes med at være med, men også ofte vinder. Det kan vi godt forstå – vi synes, Rikkes Landseere er meget, meget smukke!   

Så er det allerede næste weekend European Dog Show i Wels, Østrig løber af stablen. Rikke udstille både fredag den 14. juni og 16. juni.
Du kan følge med i deres tur her på Rikkes blog 

Download attached document

« Tilbage
Scroll