Så for katten!

04/07/2019
Så for katten!

Bakkely kattepension.

Ferien er bestilt, alle glæder sig – men hvad gør I lige med katten, mens hele familien er afsted?

Katte drømmer ikke på samme måde som sine mennesker om at komme på ferie – den er sjældent så fascineret af sol og da slet ikke vand som resten af familien – og det ved de godt hos Bakkely Kattepension, som hvert år har besøg af rigtigt mange tilfredse feriekatte. Og tilfredse katteejere.

- Når man ved, at ens kat har det godt, mens man er på ferie, er det så meget nemmere at nyde ferien, måske under sydligere himmelstrøg. Man behøver ikke gå og bekymre sig om, om katten har det for varmt, har drukket alt sit vand, om den spiser for lidt eller for meget – eller måske kommer til skade. Når katten er på ferie hos os, sørger vi for, at den har det godt og nyder ferien lige så meget som sine mennesker, fortæller Klaus Ørjan, der i mere end 20 år har drevet Bakkely Kattepension i Brørup.

Bakkely Kattepension startede dengang tilbage i 1998 i det små, med ni bure. I dag råder kattepensionen over ikke færre end 55 værelser af forskellig størrelse, så alle katte kan få dækket deres pladsbehov. Hvis en kat er utryg, har den det ofte bedst i et af de små bure, mens de store bure har plads til hele kattefamilier. Der er naturligvis også bure med løbegård til de katte, der hjemmefra er vant til at kunne bevæge sig frit ud og ind.

Klaus lægger stor vægt på, at kattene har det godt, når de er væk fra deres vante omgivelser, og det sikrer han ved at sørge for, at katten har god plads, får den rigtige pleje og det bedste foder.

- Vi kan se, at vi gør det rigtige – det er ofte de samme katte, vi får i pension igen og igen – og selvfølgelig betyder det meget for os, at ikke bare kattene, men også deres ejere er glade for os, slutter Klaus Ørjan.

www.bakkelykat.dk

Download attached document

« Tilbage
Scroll