Om os

 Husse evolution since 1987 

Husse


De første fodersække blev fyldt og forseglet i 1987 i Sverige.

Målet og passionen for os har altid været at dele glæden ved en sund livsstil med hunde, katte, heste og deres mennesker - og som vi alle ved, er helbred og kost tæt forbundet.

Der er sket meget siden 1987. Sammensætningen af foderet har ændret sig i takt med, at videnskaben afslører nye fordele og vigtige elementer ved kosten til vores dyr. Udseendet af 'Husse' har også skiftet med tidernes smag og præferencer - men vores fokus vil altid primært være på det, du finder indeni vores indpakning - dét din kærlige, firbenede ven skal leve og have det godt af.

Vores hunde- og kattefoder er sammensat af naturlige kvalitetsingredienser, og bliver udviklet af professionelle, passionerede mennesker på moderne, kvalitetskontrollerende faciliteter.

 

Vores løfte

"Gør det lettere & lækkert"

Vores løfte til dig!

At føre en sund livsstil behøver absolut ikke være svært - hverken for dyr eller os mennesker. Det kan lade sig gøre, også uden en masse stress og besvær. Vi leverer altid hele din bestilling lige til din dør uden ekstra omkostninger.

I de områder vi har en repræsentant, leverer vi personligt til dig. I de områder hvor vi stadig leder med lys og lygte efter passionerede dyremennesker, leverer vi med Bring.

 

Vores værdier

Kvalitet - Vi har høje krav til vores produkter, både i udviklingsprocessen og efterfølgende. Vi har klare kvalitetskrav til alt vi tilbyder vores medlemmer. Lever det ikke op til vores krav, kommer det ikke på hylderne.

Viden - Viden er en plastisk størrelse; under kontant udvikling, afvikling og forbedring. Vi sørger for, at vi og vores repræsentanter ved præcis, hvad vi taler om og leverer til dig.

Passion - Passion for dyrs helbred, velbefindende og udvikling er et absolut 'must' i vores verden - og denne passion afspejles i vores rådgivning og service til vores medlemmer. Det hele bliver bare bedre (og sjovere), når man har passion og nysgerrighed med i sin dagligdag.

 

Din Smagsgaranti

Vi tilbyder alle medlemmer, nytilkomne som loyale, fuld Smagsgaranti på alle produkter vi leverer. Det betyder, at hvis din hund/kat/hest ikke viser interessere for vores produkter, bytter vi til en anden variant eller giver det fulde beløb tilbage.

Hvordan gør man?

Ønsker du at gøre brug af Smagsgaranti, skal du kontakte din lokale Husse repræsentant. Produktet skal returneres senest 14 dage efter modtagelse, og max. 10% af indholdet må være brugt.

Det praktiske

Oplys meget gerne dit fakturanummer/ordrebekræftelsesnummer, når du henvender dig omkring indfrielse af din Smagsgaranti - det gør processen endnu hurtigere. Du kan enten bytte til en anden fodervariant eller få hele beløbet retur. Eventuelle forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen, skal du selv betale - men leverer vi en anden fodervariant til dig, tager vi selvfølgelig den anden med retur, hvis du ønsker det.

 

Udforsk gerne vores butik for at lære mere om vores filosofi, og det vi tilbyder vores medlemmer.

Scroll